TOIMINTA

Uudenmaan Airsoft ry järjestää airsoft pelitapahtumia läpi vuoden. Ilmoitamme aina peleistä Kuulaportissa ja Facebookissa - seuraa meitä niin ei mene pelit ohi! Pelikohtaiset tiedot kuten pelimaksut löydät kuulaportti-ilmoituksesta. Kaikenikäiset softaajat, aloittelijat ja prot, ovat tervetulleita mukaan! Peleihin on pakollinen ilmoittautuminen Kuulaportin kautta.

Pelitapahtumissa on aina pelinjärjestäjä, joka huolehtii pelin järjestelyistä, sujuvuudesta ja turvallisuudesta.


Normaalit pelit

Järjestämme keskimäärin useasti kuukauden aikana normaaleja airsot pelitapahtumia, joita useasti kutsutaan arki- tai viikonloppupeleiksi. Normaalit pelit koostuvat useasti useasta eri pelierästä, joissa pelaamme erilaisia pelimuotoja. Normaalit pelit ovat loistava tapa tutustua airsoftiin, mutta pelit myös sopivat erinomaisesti kokeneillekkin softaajille.


Erikoispelit

Tasavalta: Tasavalta on SOR:n kehittämä jatkuva pelisarja. Pelit ovat tarinallisia, ja edellisen pelin lopputulos vaikuttaa tuleviin skenuihin. Nämä pelit poikkeavat normaalipeleistä pelimuodoilla ja erilaisilla pelillisillä efekteillä kuten savujen käytöllä.


Dark Farm: Hämärä- ja pimeäpeli joko Farmstead tai Vauhtifarmin pelialueella. Rakennettu ympäristö suojineen antaa hyvät puitteet pimeäpeleille, jossa pärjää mainiosti pelkällä taskulampullakin. Pelimuodoissa käytetään erilaisia valolaitteita ja valotikkuja. Peleissä käytettävät Tracer laitteet kuulineen (hohtavat kuulat) luovat erittäin upean pelitunnelman.


April Fools: Jokavuotinen hassuttelupeli keväällä, jolloin pelaajat pukeutuvat erilaisiin hassuihin asukokonaisuuksiin, jossa paras asu ja asenne palkitaan. Pelimuodoissa on myös pieniä tvistejä.


Pikkujoulupelit: Päätämme pelikauden lähtökohtaisesti pikkujoulupeliin alkutalvesta. Näissä peleissä on jouluisa tunnelma tonttulakkeineen ja jouluteemaiset pelimuodot, esim. "pelasta joulupukki".


Historialliset pelit: Järjestämme myös erilaisia historiallisia pelejä, esim. sisällissotaa tai toisen maailmansodan aikaisia taisteluita kuvaavia pelejä. Näitä järjestetämme yleensä yhteistyönä muiden yhdistysten kanssa.