Rekry

Yhdistyksen toiminnan pitää kasassa vain tekijät. Ilman tekijöitä emme pystyisi järjestämään pelitapahtumia tai muuta toimintaa.

Olemme jakaneet pelinjärjestäjät kahteen eri tasoon; pelinjärjestäjät ja apupelinjärjestäjät.

Pelinjärjestäjä on täysi-ikäinen henkilö joka kykenee itsenäisesti järjestämään pelitapahtuman ja pitämään sen.

Apupelinjärjestäjä on vähintään 15 vuotias henkilö joka avustaa pelinjärjestäjää pelien järjestämisessä, mutta hänellä on vähemmän vastuuta pelin järjestämisessä.

Odotamme pelinjärjestäjiltä oma-aloitteisuutta, hyvää ja rentoa asennetta ja luotettavuutta.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen ihminen ollaksesi pelinjärjestäjä, vaan hyvällä asenteella pääsee erittäin pitkälle.

Yhdistyksen yksi toimintaperiaate on, että virheistä ei rangaista, vaan niistä opitaan.

Yhdistys tarjoaa pelinjärjestäjille

Pääset järjestämään pelejä hyvässä tiimissä ja kehittämään itseäsi tapahtumien järjestämisessä. Jokainen pelinjärjestäjä pääsee vaikuttamaan yhdistyksessä erilaisiin asioihin ja kuulemaan ensimmäisten joukossa uusimmat asiat liittyen yhdistyksen toimintaan.

Pelinjärjestäjien edut:

  • Vapautus pelimaksuista.

  • Mahdollisuus matkakorvauksiin.
  • Voivat ostaa kioskista kuulia hankintahintaan.

  • Tarvittaessa ilmaiset kädenlämmittimet sekä huurteenestoliinat.
  • Voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin pelinjärjestäjien virkistyspäiviin.

  • Voivat käyttää vuokrareplikoita ilmaiseksi yhdistyksen pelitapahtumissa.

Yhdistys tarjoaa pelinjärjestäjille hyvät työvarusteet ja välineet, joita hankintaan jatkuvasti lisää ja päivitetään paremmiksi. Myös pelinjärjestäjille on erilaisia ohjeita helposti saatavilla, joita tehdään jatkuvasti lisää ja päivitetään.

Pelinjärjestäjät koulutetaan osaavan henkilön toimesta. Kaikki pelinjärjestäjät aloittavat apupelinjärjestäjinä ja kun ovat saavuttaneet tarvittavan osaamistason, heidät ylennetään pelinjärjestäjiksi. On myös mahdollista jäädä vain apupelinjärjestäjäksi, jos ei halua ylentyä pelinjärjestäjäksi. Koulutuksen jälkeen pelinjärjestäjää ei jätetä yksin, vaan muut pelinjärjestäjät ja yhdistyksen hallinto tukevat uusia, sekä vanhoja pelinjärjestäjiä.

Miten hakeutua pelinjärjestäjäksi?

Voit peleissä tulla juttelemaan pääpelinjärjestäjälle (oranssiliivinen), jolle voit tulla kertomaan kiinnostuksesi tai olla yhteydessä sähköpostitse ( hallitus@uudenmaanairsoft.fi ), Facebookissa tai Discordissa.


Moi olen Mika ja olen yksi UMA:n pelinjärjestäjistä. Toimin lähinnä Konalassa, mutta tulevaisuudessa myös Korpilammella ja Vauhtifarmilla. Olen toiminut pelinjärjestäjänä 3 vuotta. Aluksi entisellä PKS-Airsoftilla ja nyt UMA:lla. Ryhdyin pelinjärjestäjäksi koska halusin päästä peleihin useammin ja vaikuttaa pelipäivien sisältöön. Pelien vetämistä olen jatkanut, koska se on tarjonnut kaikille, minulle ja muille pelaajille, mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin, liikkua ulkona ja pitämään hauskaa.

PKS-Airsoft aikaan pelinjärjestäjällä oli aika minimaaliset varusteet, ehkä vihreä hihanauha yhdistyksen puolesta. UMA:lla tarjoaa valituille pelinjärjestäjälle pelinjärjestäjälaukun ja kioskilaukun. Pelinjärjestäjälaukkuun kuuluu paljon erilaisia pelinjärjestämiseen tarvittavia tarvikkeita kuten EA-pakkaus, radiopuhelimia, huomioliivejä ja ilmoittautumiseen ja kioskiin hoitamiseen tarvittavat välineet. Alkuun voi kuulostaa että kannettavaa olisi hirveä määrä kun siihen ottaa vielä omat varusteet mukaan, mutta kannettavaa ei loppujen lopuksi ole paljoa ja siihen tottuu nopeasti. Kaikilla pelinjärjestäjillä ei ole edellä mainittuja laukkuja, mutta pelehin aina joku pelinjärjestäjä tuo laukut paikalle.

PKS-Airsoft aikana oli myös yleistä että peleissä oli vain yksi järjestäjä, mikä ajan kanssa oli raskasta. UMA:n peleissä on aina useampi järjestäjä mukana, jolloin pelien järjestäminen on sujuvampaa ja kaikki pääsevät mukaan pelaamaan.

Meidän pelinjärjestäjä porukka on yhtä isoa samanhenkistä porukkaa johon on helppo liittyä, jossa itse olen uusin lisäys. Uudet varusteet ja uusi innokas porukka on antanut minulle aivan uudenlaista virtaa järjestämään pelejä, mutta valitettavaa on, että emme ole pystyneet järjestämään pelejä niin useasti kuin olisin halunnut pelinjärjestäjien puutteen takia. Tämän takia me halutaan uusia pelinjärjestäjiä ja apupelinjärjestäjiä jotta saataisiin vielä enemmän pidettyä pelejä.

- Mika Karttunen, Pelinjärjestäjä