Hallitus

Hallitus 2024

Oskari "Mosse" Mähönen

Puheenjohtaja

Eksynyt softauksen pariin vuonna 2003. Vuodesta 2019 lähtien olen toiminut yhdistyksen puheenjohtajana. Olen vahvasti pyrkinyt edistämään Suomen airsoft-skeneä parempaan suuntaa ja kohti parempia pelejä. Minut voi yleensä bongata oranssisesta liivistä pelitapahtumissa.

Puheenjohtajana pyrin hallituksen kanssa tekemään yhdistyksen peleistä kaikille, mutta etenkin nuorille turvallisen, ystävällisen ja hauskan ympäristön.

Mottoni: Jotta muut voivat pelata.

Juha Hietikko

Varapuheenjohtaja

Aloittanut airsoftin vuonna 2000. Ollut hallitustehtävissä Pääkaupunkiseudun airsoft ry:ssä vuodesta 2009, jossa puheenjohtajana loppuvuodesta 2020 alkaen. 

Pääkaupunkiseudun airsoft ry:n ja Speshul Ops ry:n yhdistyttyä Uudenmaan Airsoft ry:ksi olen mukana varmistamassa omalta osaltaan siirtymävaiheen onnistumista.

Niina Perttola & Mika Vuorenmäki

Niina - Sihteeri, Rahastonhoitaja
Mika - Hallituksen jäsen

Hei, me ollaan airsoftiin kunnolla hurahtanut pariskunta, Mika & Niina. Mika on aloittanut airsoftin kunnolla vuonna 2019 ja ollut UMA:n hallituksessa 2022 alkaen.

Mika tykkää korjailla replikoita ja rakennella peliautoja ja aina vain parempia välineitä. Niina on tullut lajin pariin kunnolla kesällä 2022 ja aloittanut UMA:n sihteerinä ja rahastonhoitajana 2023 ja valittu myös hallitukseen 2024 vuoden alusta.

Mikalla on suuriakin suunnitelmia, joita Niina koittaa välillä rajoittaa, mutta airsoft on yhteinen harrastus ja intohimo, joka näkyy melkein kaikessa tekemisessämme. Yhdessä koitamme saada lajin pariin uusia harrastajia etenkin nuorista. 

Mottomme: Rakkaudesta lajiin♥

Johannes Päiväläinen

Hallituksen jäsen

Terveppäterve! Yksi uusimmista järjestäjistä UMA:n riveissä. Airsoftia on tullut harrastettua jonkin aikaa siellä täällä paikoissa, joista aina en ylpeä ole ollut. Mitä isompi ja/tai harvinaisempi pyssy sen parempi. Vasara pysyy kädes ja olen nikkaroinu Vauhtifarmil runsain mitoin.

Artturi Ovaska

Hallituksen jäsen

Olen niin sanotusti uusi näissä piireissä, kun liityin vasta kesällä 2022 UMA:n toimintaan mukaan ja se on ollut yksi parhaimmista päätöksistä mitä on tullut tehtyä. Olen harrastanut kuitenkin airsoftia vuodesta 2015, välillä enemmän ja välillä vähemmän. 

Olen myös yksi nuorimmista pelinjärjestäjistä, joten ikää löytyy 20 vuotta. Toimin myös Discord-vastaavana, jossa tehtäväni on hoitaa, että yhdistyksen Discord on ajantasalla ja valvoa keskustelua. 

Viimeiseksi haluan sanoa, että jos olet uusi joka miettii harrastuksen aloittamista ja on kiinnostusta, niin todellakin tule mukaan.

Eetu "Tuge" Turkka

Hallituksen jäsen

Joo mä oon Eetu "Tuge" Turkka ja liityin uudenmaan airsoftiin 2023 vuotena. Olen aloittanut vuonna 2011 omalla frendi porukulla. 2016 palasin airsoftin pariin ja siitä lähtien olen pelannut aktiiviisesti . 

Airsoftissa on parasta yhteishenki, ainakin itse olen kokenut. Toinen hyvä on se, että jokainen voi pelaa airsoftia miten haluaa ja jokaisella on oma tyyli kuten varusteet, aseet ja yms. Pelaan ulkona UMA:n peleissä Vauhtifarmilla ja käyn myös Back Alleylla pelaamassa. 

Haluan olla hallituksessa, koska haluan vaikuttaa UMA:n peleihin ja kehittää niitä. #Kujalla