Hallitus

Hallitus 2022

Oskari Mähönen

Puheenjohtaja

Eksynyt softauksen pariin vuonna 2003. Vuodesta 2019 lähtien olen toiminut yhdistyksen puheenjohtajana. Olen vahvasti pyrkinyt edistämään Suomen airsoft-skeneä parempaan suuntaa ja kohti parempia pelejä. Minut voi yleensä bongata oranssisesta liivistä pelitapahtumissa.

Puheenjohtajana pyrin hallituksen kanssa tekemään yhdistyksen peleistä kaikille, mutta etenkin nuorille turvallisen, ystävällisen ja hauskan ympäristön.

Mottoni: Jotta muut voivat pelata.

Juha Hietikko

Varapuheenjohtaja - Rahastonhoitaja - Sihteeri

Aloittanut airsoftin vuonna 2000. Ollut hallitustehtävissä Pääkaupunkiseudun airsoft ry:ssä vuodesta 2009, jossa puheenjohtajana loppuvuodesta 2020 alkaen. 

Pääkaupunkiseudun airsoft ry:n ja Speshul Ops ry:n yhdistyttyä Uudenmaan Airsoft ry:ksi olen mukana varmistamassa omalta osaltaan siirtymävaiheen onnistumista.

Toni Westman

Hallituksen jäsen

Aloittanut airsoftin kavereiden kesken ala-asteella. Harrastus jäi pois päivärytmistä vähäisen pelaajakannan vuoksi useaksi vuodeksi. 2018 päätös aloittaa harrastus uudelleen uudella innokkuudella, joka sai liittymään seuraan ja hallitukseen.
Pelejä on käyty pelaamassa niin Etelä- kuin Keski-Suomessa, pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Airsoft-replikoiden huoltaminen ja virittäminen suuri mielenkiinnon kohde.

Mika Vuorenmäki

Hallituksen jäsen

Olen Vuorenmäen Mika ja ikää löytyy 44 vuotta. Airsoft harrastus sai alkunsa YouTube videon kautta ja eka peli tuli pelattua vuoden 2019 Conquestissa, jonka jälkeen tullut käytyä muutamissa TSTO:ssa ja muissa peleissä ympäri Etelä-Suomea. Muutaman kerran tuli käytyä Speshul Ops:n järjestämissä peleissä Karkkilassa ja Vihdissä, jossa yhteishenki ollut tähänkin asti jopa niinkin hyvä, että ryhdyin apupelinjärjestäjäksi ja liityin hallitukseen talvella 2022. Näin ollen koitan omalta osalta tuoda uusia ajatuksia, että hommat toimii. Olen myös kiinnostunut airsoft replikoiden korjailusta ja virittelystä.

Sakari Keisu

Hallituksen jäsen

Eli Sakari Keisu on nimi ja ikää sen 20 vuotta. Innostus harrastukseen heräs uudestaan, kun pelejä alkokin löytymään. Aloitin softauksen 2019 ja lapasestahan se lähti. Kohta vajaa 2 vuotta ollut mukana yhdistyksen toiminnassa ja loppua ei tunnu näkyvän.

Tony Kuitunen

Hallituksen jäsen

Olen Tony Kuitunen, vuonna - 96 syntynyt Keravalla asusteleva nuori mies. Airsoftia on tullut harrastettua näin varttuneemmalla iällä noin 4 vuotta, nuorempana tuli harrastettua takapihasoftia kavereiden kanssa.

Yhdistyksen peleihin eksyin ensimmäisen kerran vuonna 2018, pelinjärjestäjän tehtäviin ryhdyin 2019 loppupuolella ja hallitukseen liityin ensimmäisen kerran kaudelle 2021 saaden myös pelialuevastaavan roolin.

Veeti Manner

Hallituksen jäsen

Airsoftia vuodesta 2014 ja sittemmin aktiivisemmin 2018.
Tykkejä ja vempaimia on vuosien saatossa kertynyt enemmän ja vähemmän, mutta rakkaus lajiin on aina pysynyt
vaikka hieman hitaampia kausiakin on mukana ollut.

Yhdistykseen liityin jo ensimmmäisten joukossa ja myöhemmin mielenkiinto hallituksen toimintaan vei mukanaan.