Hallitus

Hallitus 2023

Oskari Mähönen

Puheenjohtaja

Eksynyt softauksen pariin vuonna 2003. Vuodesta 2019 lähtien olen toiminut yhdistyksen puheenjohtajana. Olen vahvasti pyrkinyt edistämään Suomen airsoft-skeneä parempaan suuntaa ja kohti parempia pelejä. Minut voi yleensä bongata oranssisesta liivistä pelitapahtumissa.

Puheenjohtajana pyrin hallituksen kanssa tekemään yhdistyksen peleistä kaikille, mutta etenkin nuorille turvallisen, ystävällisen ja hauskan ympäristön.

Mottoni: Jotta muut voivat pelata.

Juha Hietikko

Varapuheenjohtaja

Aloittanut airsoftin vuonna 2000. Ollut hallitustehtävissä Pääkaupunkiseudun airsoft ry:ssä vuodesta 2009, jossa puheenjohtajana loppuvuodesta 2020 alkaen. 

Pääkaupunkiseudun airsoft ry:n ja Speshul Ops ry:n yhdistyttyä Uudenmaan Airsoft ry:ksi olen mukana varmistamassa omalta osaltaan siirtymävaiheen onnistumista.

Aleks Tsvetkov

Hallituksen jäsen

Morjesta! Olen Aleks ja alotin softauksen 2014. Ensimmäiset 3-4 vuotta oon ollut aktiivisesti kaikissa peleissä mukana eri paikkakunnilla. Jossain kohti tuli meidän yhdistys vastaan ja siitä tajusinkin, että haluan kehittää tätä harrastusta Suomessa. Joten äkkiä lähdin mukaan hallituksen hommiin. Meitsin voi useimmiten löytää Karkkilan Farmi-alueelta täysin mustissa varusteissa. Pääsääntöisesti tulee pelattua tarkkarilla eli nopeeta juoksemista multa näkee todella harvoin :D. Viime vuosina olen harvoin päässyt pelikentille, mutta pyrin parhaani mukaan olemaan toiminnassa mukana taustalla. 

Olen aina avoin uusille ideoille ja valmiina tarjoomaan apua harrastuksen aloittamiseen/kehittämiseen. Jos koet, että haluat aloittaa softauksen niin lämpimästi vaan mukaan ja viestiä meille niin katsotaan kaava kuntoon. 

PS. Yhdessä rakennamme tulevaisuuden Suomen Airsoft kulttuurille.

Mika Vuorenmäki

Hallituksen jäsen

Olen Vuorenmäen Mika ja ikää löytyy 45 vuotta. Airsoft harrastus sai alkunsa YouTube videon kautta ja eka peli tuli pelattua vuoden 2019 Conquestissa, jonka jälkeen tullut käytyä muutamissa TSTO:ssa ja muissa peleissä ympäri Etelä-Suomea ja Ruotsissa berget eventin järjestämässä pelisarjassa.

Muutaman kerran tuli käytyä Speshul Ops:n järjestämissä peleissä Karkkilassa ja Vihdissä, jossa yhteishenki ollut tähänkin asti jopa niinkin hyvä, että liityin pelinjärjestäjien joukkoon ja hallitukseen talvella 2022. Näin ollen koitan omalta osalta tuoda uusia ajatuksia, että hommat toimii. Olen myös kiinnostunut airsoft replikoiden korjailusta ja virittelystä.

Sakari Keisu

Hallituksen jäsen

Eli Sakari Keisu on nimi ja ikää sen 20 vuotta. Innostus harrastukseen heräs uudestaan, kun pelejä alkokin löytymään. Aloitin softauksen 2019 ja lapasestahan se lähti. Kohta vajaa 2 vuotta ollut mukana yhdistyksen toiminnassa ja loppua ei tunnu näkyvän.

Artturi Ovaska

Hallituksen jäsen

Olen niin sanotusti uusi näissä piireissä, kun liityin vasta kesällä 2022 UMA:n toimintaan mukaan ja se on ollut yksi parhaimmista päätöksistä mitä on tullut tehtyä. Olen harrastanut kuitenkin airsoftia vuodesta 2015, välillä enemmän ja välillä vähemmän. 

Olen myös yksi nuorimmista pelinjärjestäjistä, joten ikää löytyy 19 vuotta. Toimin myös Discord-vastaavana, jossa tehtäväni on hoitaa, että yhdistyksen Discord on ajantasalla ja valvoa keskustelua. 

Viimeiseksi haluan sanoa, että jos olet uusi joka miettii harrastuksen aloittamista ja on kiinnostusta, niin todellakin tule mukaan.

Lauri Heiskanen

Hallituksen jäsen

Moikka ! Olen Heiskasen Lauri ja olen uusi hallituksen jäsen UMA:ssa. Kouluttajana vastuullani on pelaajien sekä pelinjärjestäjien koulutus ja valvon heidän toimintaa kentällä.

Itse olen harrastanut Airsoftia 15-vuotiaasta lähtien, mutta lopettanut pari vuotta sen jälkeen. Kiinnostus heräsi uudelleen varusmiespalveluksen jälkeen ja liityin UMA:n jäseneksi ja ryhdyin samalla pelinjärjestäjien riveihin.

Motto: Teamwork makes Dreamwork

Veeti Manner

Hallituksen jäsen

Elikkäs! Olen Veeti Manner ja olen harrastanut Airsoftia vuodesta 2014, mutta aktiivisesti olen aloittanut pelaamaan vuonna 2017 Karkkilassa, kun entinen Speshul Ops ry aloitti toimintansa. Sittemmin on ollut enemmän ja vähemmän aktiivisia pelikausia, mutta kiinnostus yhdistyksen hallitukseen vei mukanaan ja sen jälkeen olen istunut hallituksessa aktiivisesti.

Tykkään erityisesti Mil-Sim tyyppisistä pidemmistä peleistä, joissa minut voikin erityisen suurella todennäköisyydellä tavata joka vuosi. Esimerkiksi Tstos-peli on ollut joka vuotinen vaellus. Varusteita on kertynyt ajan kanssa erittäin paljon, varsinkin itä-naapurin varusteet ovat olleet kiinnostuksen kohteena jo melkeinpä harrastuksen alkamisesta lähtien.